Toukokuun 7. päivälle ajoitettu Manchester Arenalle sijoittuva nyrkkeilyottelu Anthony Crollan ja Ismael Barroson välillä päättää WBA:n kevyen sarjan mestarin.


Ottelupari

Vaikka Anthony Crolla astuukin kehään maailmanmestarina, eivät kertoimet ole hänen puolellaan. 29vuotias brittinyrkkeilijä voitti tittelin viime marraskuussa voitettuaan Darleys Perezin viidennen erän tyrmäyksellä. Siitä huolimatta Crolla puolustaa titteliään päättäväisesti kovaotteista venezuelalaista nyrkkeilijää, Ismael Barrosoa vastaan. Hallitsevalla mestari pitää hallussaan ennätystä 30-4-3, 12 tyrmäyksellä.

Hetki sitten tehdyssä haastattelussa Crolla julisti:

anthony crolla
”Minulla ei ole harhaluuloja… tämä on hankala tehtävä, mutta en missään nimessä jättäisi ottelua väliin. Ihmiset sanoivat, että välttelen matsia häntä vastaan – jos en ottele, menetän vyöni, yksinkertaista. Tietenkin ottelen häntä vastaan; olen tehnyt ihan liian paljon töitä tullakseni maailmanmestariksi, jotta luopuisin siitä noin vain.”

Voitettuaan Kevin Mitchellin viidennessä erässä tyrmäyksellä viime joulukuussa, Ismael Barroso on noussut WBA:n väliaikaiseksi maailmanmestariksi. Mitchell tippui kolmesti ottelun aikana, joka kertoo paljon venezuelalaisen lyöntivoimasta. Tuleva ottelu Crollaa vastaan edustaa hänen mahdollisuuttaan WBA:n kevyen sarjan mestaruusvyöhön.

Barrosoa pidetään ”maailman vaarallisimpana kevytsarjalaisena” ja hänet tunnetaankin kovista lyönneistään ja 86% tyrmäysluokituksestaan. Itse asiassa 33vuotias venezuelalailaista veteraania ei ole koskaan voitettu. Hänen nyrkkeilyennätyksensä on 19 voittoa 21 ottelusta, joista 18 voitettiin tyrmäyksellä. Tulevassa ottelussa Crollaa vastaan Barrosoa pidetään voittajasuosikkina ja hyvästä syystä.

ismael barroso

Crolla vs. Barroso vedonlyöntiennusteet

Vedonlyönnin näkökulmasta kaksi kohdetta omaa loistavaa potentiaalia mitä tähän otteluun tulee:

  • koko ottelun voittaja
  • voittotapa.

Ottelun voittaja

Tilastollisesti puhuen, Barrosolla on parhaimmat mahdollisuudet voittaa. Vaikka Crolla otteleekin englantilaisten faniensa edessä, on hänet silti hankala kuvitella voittajaksi, sillä Barroso on voittamaton lyöntimasiina, joka ei ikinä pysähdy. Jopa britti itse myönsi venezuelalaisen voiman todetessaan, että:

”Odotan urani kovinta ottelua ja häntä todellakin pidetään kevyen sarjan vaarallisimpana miehenä koko maailmassa, […] haaste, jonka kohtaamista odotan innolla”.

Voittotapa

On erittäin epätodennäköistä, että ottelut etenevät viimeiselle kierrokselle asti. Mikäli Crolla pystyy pitämään Barroson kaukana itsestään, saattaa hän voittaa pisteytyksen mukaan tuomareiden päätöksellä. Barroson kuitenkin odotetaan hyökkäävän heti alusta hakien ottelun voittoa mahdollisimman nopealla tavalla.

Crolla vs. Barroso ottelun kertoimet

Ennen kuin asetat vetosi, suosittelemme tarkistamaan molempien ottelijoiden kertoimet. Analysoimme parhaat vedonvälityspalvelut, jotta voit tehdä parhaan päätöksen. Tästä on tulossa mielenkiintoinen ottelu, sillä molemmat nyrkkeilijät omaavat vaikuttavan taustan.

Jos päätät lyödä vetoa internetissä, suosittelemme vedonvälityspalveluita kuten Bet365, Ladbrokes ja Unibet. Voittomahdollisuudet ovat Ismael Barroson puolella luvuin 4/5, 8/11, ja 4/5. Anthony Crollalla kertoimet olivat seuraavanlaiset: 1, 11/10, ja 10/11. Tasapelistä voit lyödä vetoa Ladbrokesilla ja Unibetillä kertoimin 25 ja 22.