Vuoden 2016 isoimpana nyrkkeilytapahtumana pidetty ottelu Amir Khanin ja Saul Alvarezin välillä päättää WBC:n keskisarjan maailmanmestarin. Ottelun on tarkoitus tapahtua lauantaina, 7.5. T-Mobile Arenassa Yhdysvaltain Las Vegasissa.


Ottelijat

Saul Alvarez, joka on hallitsevä WBC:n keskisarjan maailmanmestari, aloittaa ottelun voittajasuosikkina. 25-vuotiaalle meksikolaiselle supertähdelle tämä ottelu on ensimmäinen kerta, jolloin hän puolustaa mestaruuttaan voitettuaan Miguel Cotton marraskuussa 2015 Mandalay Bay:ssä.

Oscar De La Hoya promoottorinaan, Alvarez tunnetaan upeista tyrmäyksistä, hienostuneesta tekniikasta ja kestävästä fysiikasta. Uransa aikana keskisarjan mestari on voittanut useita nyrkkeilyn suurnimiä, kuten Erislandy Laran, Matthew Hattonin ja Luciano Leonel Cuellon – vain muutaman nimetäksemme. Hänen tämän hetkinen ennätyksensä on 46 voittoa 48 ottelusta, joista 32 voitettiin tyrmäyksellä. Ainoan tappion Alvarez koki ottelussa Floyd Mayweateria vastaan 12 erän jälkeen enemmistön päätöksellä

saul alvarez nyrkkeily

Tulevaa tapahtumaa koskien Alvarez julisti:

”Keskisarjan mestarina kohtaan lajin parhaita ottelijoita ja Cinco de Mayon (espanjalaisittain helatorstai) viikonloppuna odotan innolla ensimmäistä ottelua, jossa puolustan titteliäni.”

Tähän otteluun Alvarezille on taattu 10 miljoonan dollarin palkkio ja ekstra $2 jokaisesta yksittäiskatseluoikeudesta, mikäli nämä pay-per-view tilaukset ylittävät 500 000. Tämä asettaa miehen kokonaistulot $12 – 15 miljoonan tasolle.

WBC:n keskisarjan mestaruustittelistä Alvarezin haastaa Amir ”King” Khan, joka astuu kehään altavastaajana. Miestä pidetään lajin nopeakätisimpänä nyrkkeilijänä, 29-vuotias brittiottelija tunnetaan tehokkaasta nyrkkeilytyylistään, joka koostuu vastustajan musertamisesta hurjalla nopeudella ja lyöntien määrällä.

Entinen kaksinkertainen maailmanmestari Khan on hallitseva WBC:n Silver välisarjan mestari ja 17 vuoden iässä nousi nuorimmaksi brittinyrkkeilijäksi, joka on voittanut mitalin nappaamalla hopeamitalin Ateenan Olympialaisissa vuonna 2004. Nyrkkeilyennätyksenään Alvarezillä on 31 voittoa 34 ottelusta ja 19 voittoa tyrmäyksellä, mies on varma, että voi voittaa tämän ottelun. Hän totesikin seuraavaa:

amir khan nyrkkeily

”Vastustajani on loistava ottelija. Alvarez on vaarallinen, hän on vahva. Tiedän, että kestän hänen voimansa, vauhtinsa ja minulla todella on välineet hänen voittamiseensa.”

Khan vs. Alvarez vedonlyöntivinkit

Tulevassa otelussa Alvarezia vastaan Amir Khanille on taattu 6 miljoonan dollarin palkkio, muttei ekstraa yksittäiskatseluoikeuksista.

Vedonlyöntikohteiden mukaan suosituimmat kohteet joita tunnetuimmat vedonlyöntipalvelut tarjoavat ovat:

  • koko ottelun voittaja,
  • voittotapa,
  • eräkohtainen vedonlyönti,
  • erien määrä

Koko ottelun voittaja; uskomattomasta nopeudestaan huolimatta ottelu tulee olemaan hankala voitettava Khanille, sillä hän on tottunut ottelemaan eri painosarjan otteluita. Itsea siassa painoraja tähän otteluun on asetettu noin 70 kiloon (155lb), mikä tarkoittaa sitä, että britin oli nostettava painoaan reilu 3,5 kiloa (8lb) voidakseen otella. Tämän huonon puolen lisäksi Khan on otellut viimeksi vuosi sitten, 29.05.2015.

Ennustamme että Saul Alvarez voittaa ottelun.

Voittotapa; koska Alvarezilla on 67% tyrmäyskerroin, on erittäin todennäköistä, että ottelu päättyy ennen sen luonnollista loppua.

Khan vs. Alvarez kertoimet

On tärkeä tietää molempien ottelijoiden kertoimet, jotta fiksujen vetojen asettaminen olisi mahdollista. Kaikki suurimmat vedonvälityspalvelut ovat listanneet kertoimia tälle WBC:n tapahtumalle. Jotta vedonlyönti olisi sinulle helppoa, valitsimme parhaimmat päältä.

Mikäli päätät lyödä vetoa verkossa, suosittelemme vedonvälittäjiä kuten SkyBet, Sportingbet ja Betfair. Voittomahdollisuudet ovat Saul Alvarezin puolella luvuin 3/10, 1/4, ja 1/4. Amir Khanin kertoimet näyttäytyvät taas seuraavanlaisina: 11/8, 14/5, ja 14/5. Voit myös lyödä vetoa tasapelin puolesta, jolloin mm. Ladbrokes ja Unibet tarjoavat seuraavat kertoimet: 33, 25 ja 20.