2016 UEFA Champions League finaali pelataan 28. toukokuuta Milanon Stadio San Sirossa, Italiassa. Tänä vuonna eurooppalaisen jalkapallon himoituimmasta palkinnosta kamppailevat Real Madrid ja Atletico Madrid.

champions liigafinaali

Real Madrid on tällä hetkellä voittajasuosikki, ollessaan koko liigan historian menestynein joukkue. 60 kauden aikana Real on voittanut 10 mestaruustitteliä, viimeisin vuodelta 2014.

Markkinat ja kertoimet

Tarjolla on lukuisia vedonlyöntivaihtoehtoja niille, jotka tahtovat kääntää ennustuksensa rahaksi. Suosituimmat vaihtoehdot suurimmilla voittomahdollisuuksilla ovat:

  • voittaja;
  • ensimmäisen maalin tekijä;
  • molempien joukkueiden maalimäärä;
  • oikea lopputulos.

Voittajasta vedonlyöminen on yleisin vaihtoehto. Yli 50% vedonlyöjistä on vakuuttuneita Real Madridin voitosta, noin 38% uskoo Atleticon olevan tarpeeksi motivoitunut taistelemaan tittelistä, kun taas 12% odottaa tasapeliä.

real madrid atletico madrid

Toinen suosittu vaihtoehto on ensimmäisen maalintekijän arvailu. Tässä tapauksessa on suositeltavaa keskittyä faktoihin ja pelaajien tähänastiseen kehitykseen, eikä henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Voit tarkistaa parhaat kertoimet alla olevasta taulukosta. Jos uskot tasapeliin, voit myös valita vaihtoehdon ”ei maalintekijää”.

real madrid atletico madrid

Kun tulee puhe joukkueiden maalintekomahdollisuuksista, 58% uskoo, että molemmat joukkueet onnistuvat, kun taas 42% on sitä mieltä, että vain voittajajoukkue saa pallon verkkoon. Tämän skenaarion kertoimet ovat seuraavat:

atletico madrid real madrid

Todennäköisesti hankalin vedonlyöntikohde on ottelun oikea lopputulos. Siitä huolimatta, ne jotka ovat seuranneet joukkueiden kehitystä ja tämänhetkistä tilannetta pystyvät ennustamaan kuinka ottelu kehittyy. Kertoimista parhaimmat löydät täältä.

atletico madrid real madrid

UEFA Champions liigan vedonlyöntivinkkejä

UEFA Champions liiga on todella suosittu ja siitä syystä vedonlyöntivaihtoehtojakin on runsaasti. Ottelu Realin ja Atleticon välillä voi auttaa sinua voittamaan isosti, kunhan pidät seuraavat vinkit mielessäsi.

Tärkein sääntö onnistuneeseen vedonlyöntiin on keskittyä vedonvälittäjiin, jotka tarjoavat kaikki suosituimmat vetovaihtoehdot valikoimassaan. Bet365, Sportingbet, 888sport, Ladbrokes ja Unibet tarjoavat koko paketin – klassiset ja erikoisemmat vedonlyöntivaihtoehdot.

Niiden, jotka päättävät lyödä voittajajoukkueesta vetoa, pitää tietää, että kertoimet suosivat Real Madridia. Yli 40% Realin puolesta, kun taas 30% Realin tappioon tai tasapeliin.

atletico vs real

Cristiano Ronaldo on tällä hetkellä suosikki maalintekijä kertoimin 10/3, 18/5 ja 7/2. Kun otetaan huomioon Ronaldon loistokunto, jolla mies on tällä kaudella pelannut, tämä veto on varmasti houkutteleva.

Jos päätät lyödä vetoa oikeasta lopputuloksesta, pidä mielessä, että parhaat kertoimet ovat Real Madridin voittoon Atletico Madridista yhdellä pisteella ja tasapelille 1-1.

Real vs. Atletico kohokohdat

Atletico Madrid on joukkue, joka painottaa puolustuspeliä aiheuttaen Real Madridille hankaluuksia. He voivat leuhkia hyvällä kehityksellä kaudesta 2012/13, joka johti Champions liigan mestaruuteen. Real Madrid taas toisaalta, on tämän kilvoittelun veteraani ja tähtääkin jo 11. mestaruuteensa.

Atleticon taktiikka keskittyy läpäisemättömään puolustusmekanismiin, joka aiheuttaa vastustajalle pallonmenetyksiä ja nostaa maalintekomahdollisuuksia. Tuloksena Realin odotetaan aseistautuvan hyökkäävällä linjalla.