Moni snookerfani ympäri maailmaa odottaa innolla pian alkavia Snookerin maailmanmestaruuskisoja, jotka alkavat 21 huhtikuuta 2019.

Turnaus on järjestetty jo vuodesta 1977 Crucible Theatressa Englannin Sheffieldissä ja onkin järjestetty jo 42 peräkkäisenä vuotena. Tämänhetkinen mestari on Mark Selby, joka voitti viime vuoden mestaruuden päihittäessään John Higginsin finaalissa.

Betfred.com vedonlyöntiyhtiö sponsoroi kilpailua, jota pidetään maailman arvovaltaisimpana snookerturnauksena. Itse asiassa, viime vuoden turnausta katsoi yli 400 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Suuren suosionsa lisäksi Betfred World Snooker Championship tarjoaa laajan valikoiman vedonlyöntivaihtoehtoja pelaajille, joista valita.

betfred snooker championship

Seuraavissa kappaleissa vilkaisemmekin tarkemmin muutamia vedonlyöntimaailman suosikkeja, kertoimia suurimmilta vedonvälittäjiltä ja muutamia hyviä käytäntöjä mitä snookerista vedonlyömiseen tulee.

2018 Snookerin MM-kisojen kertoimet ja suosikit

Kuten ehkä jo tiedätkin, turnauksessa pelaa 32 pelaajaa. Maailman ranking listaan perustuen 16 parhaiten pärjännyttä etenee suoraan kilpailuun, kun taas jäljelle jäävät 16 valitaan 128 pelaajan joukosta ranking sijoilta 17 – 144, sen jälkeen kun he ovat läpäisseet kolme karsintakierrosta, jotka järjestetään ennen pääturnausta.

Suosituimpien vedonvälittäjien kertoimien mukaan seuraavat snookerpelaajat nauttivat voittajasuosikkien maineesta:

 • Ronnie O’Sullivan
 • Neil Robertson
 • Judd Trump
 • Mark Selby

Ronnie O’Sullivan ei kaipaa esittelyjä snookerfanien keskuudessa. Lempinimeltään ”The Rocket,” (raketti) Ronnie on nerokas taktinen pelaaja, jolla on tällä hetkellä hallussaan ennätysmäärä sadan pallon sarjoja (819).

Ammattilaisuransa aikana O’Sullivan on voittanut snookerin MM-kisat viidesti, (2001, 2004, 2008, 2012, 2013) Brittein mestaruuden viidesti ja on myös pelannut 40 muissa ranking tapahtumien finaaleissa. Tällä hetkellä hän on kuudennella sijalla maailman ranking listalla ja on vain vähän aikaa sitten julistanut, etteivät snookerin MM-kisat 2019 kovasti hetkauta häntä ja aikookin suhtautua tapahtumaan kuin lomaan.

Neil Robertson on toinen snooker legenda. Australialainen ammattikseen snookeria pelaava on voittanut MM-kisat vuonna 2010 ja Brittein mestaruuden 2013 ja 2015. Huhtikuusta 2016 Robertson on rankattu sijalle 4.

Judd Trump on entinen maailman ykkönen ja ammattilaisuransa aikana hän voitti useita turnauksia, kuten brittein mestaruuden, (2011) China Openin, (2011, 2015) Kansainväliset mestaruuskisat, (International Championship – 2012) Australian Goldfields Openin (2014). Lisäksi hän on osallistunut 10 ranking finaaliin ja tällä hetkellä Trumpin sijoitus ranking listalla on viides.

Mark Selby on tämänhetkinen maailman ykkönen ja vuoden 2017 snooker maailmanmestari. ”The Jester from Leicester” (Leicesterin Narri suomeksi) on osallistunut 16 ranking finaaliin ja uransa aikana voittanut Welsh Openin, (2008) Shanghai Mastersin, (2011) brittein mestaruuden, (2012) Snookerin MM-kisat, (2014, 2016, 2017) German Mastersin (2015) ja China Openin (2015).

Vedonlyöntivinkkejä ja suosituksia

Suosituimmat vedonlyöntikohteet tämän vuoden Snookerin MM-kisoille ovat seuraavat:

 • Koko turnauksen voittaja
 • MM-kisapaikka karsinnoista
 • Finaaliin pääsijä
 • Neljännesfinaalin voittaja

Voittajavedon, suosittelemme asettamaan vasta turnauksen ensimmäisen tai toisen kierroksen jälkeen. Tämä antaa mahdollisuuden arvioida jokaista pelaajaa ja heidän suoriutumistaan turnauksessa.

Muut kohteet ovat helpompia ennustaa ja panokset kannattaakin asettaa ennen kuin tapahtuma alkaa ja kertoimet ovat vielä korkealla. Jokaisella yllä mainitulla suosikkikohteella on loistavat kertoimet näillä markkinoilla.

Missä lyödä vetoa MM-kisoista

Jos tahdot lyödä vetoa Snookerin MM-kisoista, on tärkeää tietää, että voit tehdä sen suoraan kotoa. Tämä edellyttää luotettavan vedonlyöntipalvelun löytämistä.

Onlinevedonlyönnin ensimmäinen sääntö on luoda käyttäjätunnus. Suosittelemme tarkistamaan useamman urheiluvedonlyöntipalvelun tarjoajan sivut, ennen kuin sitoudut yhteen. Lisäksi kiinnitä erityisesti huomiota kertoimiin ja tämänhetkisiin tarjouksiin, jotta saat kaiken mahdollisen irti.

Top 5 Snooker vedonlyöntipalvelut

Moni urheiluvedonlyöjä pohtii, mitkä ovat parhaimpia vedonvälittäjiä, jotka tarjoavat hyvän määrän snookerkohteita ja kertoimia. Lista tulee näihin viiteen palveluntarjoajaan:

 • Betfair
 • Unibet
 • William Hill
 • Paddy Power
 • Betfred

snooker mm 2016

Ykkösvalintamme on Betfred.com tietysti, koska he järjestävät turnauksen. Heitä käyttäessäsi voit olla varma, että saat valita suurimmasta kohdevalikoimasta ja parhaimmista kertoimista koko markkinoilla.

Betfair on toinen loistovalinta. Se on maailman suurin onlinevedonvälittäjä, eli voimme huoletta suositella heitä.

William Hill, Paddy Power ja Unibet ovat suosituimmat nettivedonvälittäjät, joilla on vankka tausta ja jokaisen kolmen snookertarjonta on varsin samantyylinen. Kertoimissa saattaa kuitenkin olla eroja, joten tarkistathan ne varmasti etukäteen.

Tämän vuoden Snookerin MM-kisoista tulee varmasti mielenkiintoinen tapahtuma. Älä unohda lyödä vetoa fiksusti!